Σε προχωρημένες επαφές με τον Όσκαρ Γκαρσία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mundo Deportivo.

Ο 44χρονος Καταλανός τεχνικός, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, έχει δεχθεί κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου ν` αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Όσκαρ Γκαρσία είναι πολύ κοντά στο να βρει μία νέα ομάδα στη σεζόν. Αυτή η ομάδα, είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, οπότε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να επέλθει σύντομα», γράφει, χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος Πάμπλο Πλάνας, ο οποίος υπογράφει το εν λόγω ρεπορτάζ και συνεχίζει:

«Ο Καταλανός τεχνικός, που ξεκίνησε τη χρονιά στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Παρότι δεν έμεινε πολύ καιρό στη γαλλική ομάδα, ο Όσκαρ Γκαρσία έχει αποκτήσει φήμη στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Και τώρα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός, ο πρωτοπόρος της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, ενδιαφέρεται να προσλάβει τον Καταλανό κόουτς».

Ο 44χρονος Καταλανός προπονητής καθόταν τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, αλλά απολύθηκε έπειτα από 13 παιχνίδια στον πάγκο των «στεφανουά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παλαιότερα δούλεψε στη Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), στη Γουότφορντ (Αγγλία), στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), στη Μπράϊτον (Αγγλία), αλλά και στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Με τη Μακάμπι κατέκτησε πρωτάθλημα το 2012-2013, ενώ με τη Σάλτσμπουργκ πήρε δύο πρωταθλήματα (2015-2016, 2016-2017) και δύο κύπελλα τις ίδιες αγωνιστικές περιόδους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης