Ο Τάκης Λεμονής έδωσε το παρων το Σάββατο στο 7ο Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού το οποίο ξεκίνησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το γεγονός να αναδεικνύονται παίκτες από της ακαδημίες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κούλη Καραταΐδη και αποθεώθηκε από τους 200 προπονητές των Σχολών που που βρέθηκαν στο Σεμινάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει video με την ποδοσφαιρική και προπονητική του πορεία στον Ολυμπιακό, με τον 58χρονο τεχνικό να αναφέρει στη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο.

Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία. Είδαμε στην πράξη ένα παιδί που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό, τον Ρέτσο και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή.

Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης