Την ανωτερότητα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναγνώρισε ο Τάκης Λεμονής, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε να έχουμε έναν τέτοιο ρυθμό που να μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να προηγηθούμε. Όμως ήταν καθοριστικό το τρίλεπτο στο τέλος του ημιχρόνου, όπου δεχτήκαμε δύο γκολ και πλέον δεν είχαμε την ψυχολογία να αντιδράσουμε», ανέφερε ο Λεμονής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι καλύτερη ομάδα η Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια υπέρβαση και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Σίγουρα όμως πληρώσαμε τα λάθη μας και πρέπει να τα δούμε. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας σε θέματα που αφορούν την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού. Το Champions League είναι πάντα ένα καλό μάθημα».

Για το ματς με τη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική, δήλωσε: «Το κίνητρο της συμμετοχής σε αυτή τη διοργάνωση και απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πολύ μεγάλο. Γι αυτό και θα υπάρχει κίνητρο σ’ εμάς να κάνουμε μια καλή προσπάθεια και απέναντι στη Γιουβέντους».

Τέλος, για το πρωτάθλημα σχολίασε: «Υπάρχει συνέχεια στο πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει με το που θα φτάσουμε στην Αθήνα να προσγειωθούμε και σωματικά και πνευματικά, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Προσωπικά με στενοχωρεί που δεν θα έχουμε πλέον ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά όταν μπαίνεις σε διαδικασία μόνο πρωταθλήματος είναι διαφορετικά τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης