Η ισπανική εφημερίδα Marca με δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον προπονητή Φραν Εσκριμπά. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι οι Πειραιώτες έκαναν διερευνητική κρούση, ενώ ρώτησαν αν ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός δεσμεύεται από τη Βιγιαρεάλ και μετά από τις 30 Ιουνίου.

Ο Εσκριμπά είχε εμφανιστεί πάλι στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού πριν από δύο χρόνια, όταν η ελληνική ομάδα ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα. Από εκεί και πέρα, η ονοματολογία γύρω από τον πιθανό προπονητή του Ολυμπιακού έχει «φουντώσει» για τα καλά και πέρα από τον Εσκριμπά, αναφέρεται και η περίπτωση του 45χρονου Αργεντινού Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλαβές και στις προθέσεις της ισπανικής ομάδας είναι να τον κρατήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τους Γάλλους Ρεμί Γκαρντ, που είναι ελεύθερος και Κριστόφ Γκαλτιέ, που φεύγει από τη Σεντ Ετιέν, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής κάποια νεότερα, ωστόσο το ταξίδι του Φρανσουά Μοντεστό στη Γαλλία, πέρα από μεταγραφές, μπορεί να επιφέρει εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή.

Σε ταξίδι στο εξωτερικό βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο προορισμός, όμως είναι πολύ πιθανό το ταξίδι αυτό να συσχετίζεται και με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης