Το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην κρεμάστρα και το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα το φορέσουν με την ελπίδα ότι αυτό δεν θα… τσαλακωθεί στην Κροατία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται στις 21.45 (COSMOTESPORT 2) στην έδρα της Ριέκα και με… προίκα το υπέρ τους 2-1 από το «Καραϊσκάκη», θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από απουσία ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν τους χαρακτηρίζουμε τυχαία χρυσοφόρους, καθώς πλην του πρεστίζ της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκοι» αν πάρουν την πρόκριση απόψε στην Κροατία έχουν εξασφαλισμένα έσοδα άνω των 30 εκατ. ευρώ.

Το σκορ του πρώτου ματς δεν προσφέρει φυσικά καμία ασφάλεια στην ομάδα του Χάσι και γι΄αυτόν τον λόγο οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Κοσοβάρος προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κατά 9/11. Ο Χάσι δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ωστόσο έχει 1-2 διλήμματα στα πρόσωπα για τη στελέχωση της ενδεκάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουί διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν και δύο εκ των Φορτούνη, Μάριν και Σεμπά, με επικρατέστερο για τη μία θέση τον πρώτο μετά τις τελευταίες πολύ καλές του εμφανίσεις.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν… «κλεισμένες»: Καπίνο στο τέρμα, Κούτρης αριστερό μπακ, Ρομαό και Ρέτσος στόπερ, Ζιλέ και Οτζίτζα-Οφόε στον άξονα, με τον Καρσελά δεξιά και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μίλιτς, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο και Ανσαριφάρντ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης