Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό το αποψινό (20.30, Novasports 1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά υπολείπεται ήδη τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες απέναντι στον «δικέφαλο» του Βορρά, που φιγουράρει στην πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε οι πρωταθλητές Ελλάδας αγνοούν τη νίκη εντός έδρας από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ και θέλουν να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί στο φαληρικό γήπεδο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραταχθεί αποφασισμένος για το «διπλό», στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τάκης Λεμονής καλείται να διαχειριστεί τις πολλές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή απουσίες, όπως τους Μπεν, Εμενίκε και Σεμπά, ενώ εκτός έμειναν οι Φιγκέιρας και Μποτία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Κούτρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Οτζίτζα και Ρομαό, με τον Φορτούνη πιο μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι Ανδρούτσος, Πάρντο και Ανσαριφάρντ θα αποτελέσουν την τριάδα στην επίθεση.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Ζιλέ, Μάριν, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Διαιτητής του ντέρμπι είναι ο Γιώργος Κομίνης με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας,) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παπαπέτρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης