Ικανοποιημένος για την εμφάνιση και την ευρεία (4-0) νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό παρουσιάστηκε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος στάθηκε ειδικά στο πρώτο μέρος, τονίζοντας ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να δούμε την Κέρκυρα και το προηγούμενο ματς διότι είχαμε μία απάντηση αγωνιστικά μετά με τον αγώνα με τον ΑΟ Χανίων. Στο α’ μέρος ήμασταν πολύ καλοί παρότι δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε ενέργεια. Και στο β’ μέρος βάλαμε 4 γκολ που πήγαμε καλά. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο καλά στο 2ο μέρος μετά το τέλειο πρώτο ημίχρονο. Το α’ μέρος ήταν πιο καλό από το β’ ημίχρονο. Ακόμα και έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ήταν μία δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε και καλύτερα όμως».

Για τον Ντε Λα Μπέγια: «Ο Ντε Λα Μπέγια έλλειπε καιρό από την δράση. Πριν το ματς Κυπέλλου είχε να παίξει καιρό. Από την ΑΕΚ. Δοκιμάστηκε την Πέμπτη. Μας έδωσε μία άριστη απάντηση. Έπαιξε ξανά σήμερα και σε σχέση με το διάστημα της απουσίας του που ήταν μεγάλο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή του».

Για τις αλλαγές, το γιατί δεν μπήκε ο Βιάνα και την απουσία του Μποτία με τον ΑΠΟΕΛ: «Καταρχήν οι αλλαγές έγιναν για το σημερινό ματς. Οι αλλαγές γίνονται με τα ίδια κριτήρια και το σκεπτικό είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Με τον Βιάνα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ας μην έπαιξε. Όπως πολύ ευχαριστημένοι ήμασταν και με τον Ρέτσο. Έχουμε καιρό μέχρι την Πέμπτη να αποφασίσουμε για το ποιος θα καλύψει το κενό του Μποτία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης