Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι είναι σαφώς πιο αδύναμη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας Αλί Ναϊμπί, σχολιάζοντας την κλήρωση της ομάδας του με τους Πειραιώτες στους 16 του Europa League.

«Οι δύο ομάδες έχουμε μια ξεχωριστή σχέση, πολύ στενή θα έλεγα. Παίξαμε δύο φιλικά ματς τα τελευταία χρόνια και οι δύο πρόεδροι βρίσκονται αρκετά κοντά. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ελληνική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παρ’ όλο που φέτος δεν προκρίθηκε στο Champions League, συνεχίζει δυνατά στο Europa League. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Όμως συγκριτικά με τον Ολυμπιακό των προηγούμενων ετών, θα έλεγα πως είναι καλύτερα που θα τον αντιμετωπίσουμε φέτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στον βασικό στόχο της ομάδας του, είπε: «Για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, να κρατήσουμε τον τίτλο. Αν μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στο Europa League, θα το κάνουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης