Μία νίκη με πολλαπλά κέρδη αναζητεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα του (22.05, OTE Sport 3) με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη», για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το… τρίποντο απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου αφενός για να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό τους και αφετέρου για να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τη Λάρισα, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπι (2/10) με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν οι Πειραιώτες καταφέρουν και επικρατήσουν της κυπριακής ομάδας, τότε θα έχουν 6 βαθμούς και ακολουθούν οι αγώνες με Αστάνα και Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο, όπου μπορούν να κάνουν το απόλυτο και να συγκεντρώσουν 12 βαθμούς μέχρι την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάουλο Μπέντο θα επαναφέρει το 4-2-3-1, προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα θα είναι ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Μάριν και ο Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μαρτίνς, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Τσιμίκας λόγω τραυματισμών.

Από τη μεριά του, ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 τον ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη». Στο τέρμα θα είναι ο Βάτερμαν, με τους Μιλάνοφ, Μερκή, Καρλάο και Λαγό. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπερτόλιο, Μοράις και Βίνσιους. Ως εξτρέμ θα αγωνιστούν οι Εφραίμ και Γιαννιώτας, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σωτηρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης