Το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30, Novasports 1) μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Σε ένα ματς που πιο πολύ διεξάγεται με βασικό κίνητρο το πρεστίζ οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν με μόνο στόχο τη νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός των «πράσινων» επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη, ο Βασίλης Βούζας έκανε εκπλήξεις, καθώς άφησε εκτός τον Λεάλι και τον Μάριν, όπως επίσης και τους Μανθάτη, Μπουχαλάκη, Βιάνα και Παρέδες. Αντιθέτως, στους «εκλεκτούς» επέστρεψε ο Καρντόσο, ενώ και ο Τσόρι είναι στην αποστολή. Αναλυτικά η 18άδα: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μαρτίνς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Από εκεί και πέρα το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινά με το ματς ανάμεσα στον τρίτο ΠΑΟΚ και τον δεύτερο Πανιώνιο στην Τούμπα. Λίγη ώρα αργότερα κοντράρονται Ξάνθη-Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Σάββατο η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε η Λάρισα του Παναιτωλικού. Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Βέροια που συνέτριψε με 4-0 την Κέρκυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ματς Πλατανιάς-Ηρακλής.

Η 25η αγωνιστική:

Σάββατο 18 Μαρτίου
Βέροια-Κέρκυρα 4-0
Λάρισα-Παναιτωλικός 1-0
Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Novasports 2)
17:15 Ξάνθη-Λεβαδειακός (Novasports 4)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα 20 Μαρτίου

19:30 Πλατανιάς-Ηρακλής (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης