Ο Δήμος Πειραιάς τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο σύλλογο στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης για τα 90 χρόνια από την ίδρυση των «ερυθρόλευκων».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου και προσωπικότητες του αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Μάρκο Σίλβα, Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ την ομάδα μπάσκετ οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννης Αθηναίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

Παρόντες επίσης ήταν ποδοσφαιριστές από την ποδοσφαιρική ομάδα Νέων αλλά και εκπρόσωποι από το βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και το πόλο Ανδρών και Γυναικών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Μάρκο Σίλβα και τον Γιάννη Βρέντζο ενώ είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Μίλαν Τόμιτς, ενώ αφού τιμήθηκε από τον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ολυμπιακός και Πειραιάς ταξιδεύουν μαζί 90 χρόνια. Ένα ταξίδι με αγώνες και νίκες. Το όνομα του Ολυμπιακού είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο σύλλογος έχει δοξάσει την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και η μεγάλη μας αγάπη μεγαλουργεί στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα σπορ. Όλοι μαζί ενωμένοι. Ο Ολυμπιακός διαφημίζει και σηκώνει την Ελλάδα ψηλά. Όλοι μαζί παλεύουμε για τον Πειραιά. Για το μεγάλο λιμάνι της καρδιάς μας. Το δείχνουμε με πράξεις και όχι με λόγια ότι βοηθάμε την πόλη μέσω και του Ολυμπιακού. Οι δυσκολίες είναι τεράστιες όμως τώρα θα είμαστε ακόμη πιο κοντά. Ο Ολυμπιακός και εγώ θα μαχόμαστε καθημερινά. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ στο Θέατρο βρέθηκαν και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Μιχάλης Κουντούρης, Πέτρος Κόκκαλης, Θοδωρής Γιαννίκος, Γιώργος Παύλου και Βασίλης Βασιλειάδης.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους φιλάθλους και την καλύτερη διοίκηση. Όλα αυτά είναι τεράστια πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Στο τελευταίο ματς άκουσα αντιδράσεις από την εξέδρα. Έχω ζήσει κι εγώ παρόμοιες καταστάσεις. Αλλά τί να πουν και οι κακομοίρηδες οπαδοί των άλλων ομάδων; Δηλαδή αυτοί θα έπρεπε να πηγαίνουν με καλάσνικοφ στο γήπεδο; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει κι άλλους τίτλους. Μήπως να άφηνε να πάρει και κανένας άλλος;», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης