Θα μπορούσε να πει κανείς πως πέντε μήνες κρατιόταν και σήμερα ξέσπασε! Ο Τσόρι Ντομίνγκες, παροπλισμένος όλους αυτούς τους μήνες, χωρίς συμμετοχή σε παιχνίδια, ούτε σε αποστολή με εξαίρεση κάτι ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη και «κομμένος» από τη λίστα των παικτών της UEFA, δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή και παρά την πικρία του δεν είχε αντιδράσει.

Απεναντίας, τον πρώτο καιρό, που έβλεπε και τον κόσμο να είναι με το μέρος του και να αντιδρά κατά του προπονητή, δήλωνε συχνά-πυκνά πως αυτό που προέχει είναι η ενότητα και η ηρεμία στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τρίτη σερί ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα όμως, τον ανάγκασε να βγει μπροστά και ως αρχηγός της ομάδας να τοποθετηθεί… Και κάπως έτσι ξέσπασε κατά του Πάουλο Μπέντο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αργεντινός μέσος, έγραψε:

«Σαν ΑΡΧΗΓΟΣ αυτής της ομάδας δέχτηκα με μεγάλη έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και πρέπει να πω ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσαν ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα, να κοιτάξουμε πρώτα μέσα μας και όχι να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε άλλους. Δεν μπορούμε να βάζουμε το “εγώ” πάνω από το καλό της ομάδας, όπως συνέβη πολλές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε και να γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου και να την υπερασπιζόμαστε. Προσωπικά νιώθω κάποιες φορές πολύ πληγωμένος, αλλά πίστευα πως με πολλή δουλειά και υπομονή τα πράγματα θα βελτιώνονταν. Όμως αυτό δεν συνέβη. Αγαπώ αυτή την ομάδα και πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα».

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως αυτή η δημόσια τοποθέτηση του Τσόρι Ντομίνγκες δεν έγινε εν αγνοία της διοίκησης. Και δείχνει με τον πιο τρανταχτό τρόπο το πώς είναι το κλίμα μέσα στην ομάδα… Και το κλίμα μέσα στην ομάδα και στη διοίκηση είναι καθαρά σε βάρος του προπονητή… Σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι περιμένουν πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και πως ο Πορτογάλος θα οδηγηθεί στην έξοδο, αν και υπάρχει το ματς με την Μπεσίκτας την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης