Προβληματισμός, αλλά και εκνευρισμός, επικρατούσε στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τη νέα ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε δηλώσεις τους ο Οτζίτζα Οφόε τόνισε:

«Είναι δύσκολο να πούμε τι έγινε και χάσαμε στη σημερινή αναμέτρηση. Αν γνωρίζαμε το γιατί θα είχαμε κάνει κάτι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε την κυριαρχία του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να συνεχίσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να βεβαιωθούμε πως δεν θα δεχθούμε κάποιο τέρμα. Το χάσαμε λίγο και μετά το γκολ που δεχτήκαμε θα έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε στο πλάνο μας. Εμείς πιέσαμε κάποιες καταστάσεις και εκεί ήταν το λάθος μας σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του αγώνα, είπε: «Είναι πάντα άτυχο να τραυματίζεσαι. Ήταν άσχημο για εμένα γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είναι κάτι σοβαρό γιατί πρόκειται για ένα χτύπημα στο πόδι. Έχω λίγες μέρες για να αποθεραπευτώ, αλλά ένοιωσα άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στα τελευταία 15 λεπτά».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά με κάποιον τρόπο δεν έγινε αυτό σήμερα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να είναι για να χάσουμε, αλλά εμείς θα κερδίσουμε, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Δεν γίνεται να είμαστε άτυχοι σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παλέψουμε πιο σκληρά, να προπονηθούμε ακόμα πιο πολύ. Αν οι φίλαθλοί μας συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν, τότε όλα θα πάνε καλά. Θα παλέψουμε σκληρά για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας και για να μείνουν κοντά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης