Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεσπόζει φυσικά από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League.

O Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το Σάββατο στις 19.30 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην κατάμεστη Λεωφόρο, σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» που προβλέπεται αμφίρροπο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν έχει χάσει ούτε βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και με νίκη στο «άντρο» των πράσινων, εκτός από το ρεκόρ νικών, θα κάνει τεράστιο άλμα τίτλου από τον Νοέμβριο, καθώς θα αποσπαστεί 11 βαθμούς από το «τριφύλλι».

Αυτό άλλωστε θέλουν ν’ αποτρέψουν οι γηπεδούχοι, ο οποίοι θα παλέψουν για το «τρίποντο», στο ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσιόνι στον πάγκο τους, προκειμένου να να παραμείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, δύσκολη αποστολή θα έχει την Κυριακή η ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του Ατρόμητου, αλλά και η μάχη στη Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Super League θα τιμήσει τα θύματα και τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11

15:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος ΝΟVA 3

17:15 (Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλονή ΝΟVA 3

19:30 (Α. Νικολαϊδης) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ΝΟVA 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11

15:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός ΝΟVA 2

17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς – Λεβαδειακός ΝΟVA 3

17:15 (Ξάνθη) Ξάνθη – Πανιώνιος ΝΟVA 2

19:30 (Κομοτηνή) Πανθρακικός – ΑΕΚ NOVA 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11

19:30 (Βέροια) Βέροια – Ηρακλής NOVA 1

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης