Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάριν (9’) και Ανσαριφάρντ (37’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανέλαβε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ενώ η Λαμία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Στο 9’ και από μπαλιά του Φορτούνη, ο Μάριν μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και σημείωσε το 1-0.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την κυριαρχία τους στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Πάντως, πριν κλείσει το ημίχρονο πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 37’ από λάθος του Αναστασόπουλου, ο Ζιλέ πάσαρε στον Ανσαριφάρντ κι αυτός εύκολα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Με δύο ευκαιρίες ξεκίνησε το β’ ημίχρονο. Στο 47’ ο αμαρκάριστος Φορτούνης έχασε από κοντά μία κλασική ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ανσαριφάρντ από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο 64’, με την κεφαλιά του Βουό, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Προτό εξουδετέρωσε το σουτ του Πίτι. Στο 70’ ο Μιραλάς παραχώρησε εν μέσω αποθέωσης την θέση του στον Πάρντο και στο 81’ βγήκε ο Φορτούνης για να μπει ο Σεμπά. Μέχρι το τέλος του αγώνα καταγράφηκε ένα καλό σουτ του Πάρντο στο 85’ που έφυγε άουτ.

Ολυμπιακός – Λαμία 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 9′ Μάριν, 37′ Ανσαριφάρντ

Κίτρινες κάρτες:
Φιγκέιρας – Πίτι, Ασίγκμπα

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία):
Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης (80′ Σεμπά), Μιραλάς (70′ Πάρντο), Ανσαριφάρντ (85′ Τζούρτζεβιτς).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (72′ Ορτέγκα), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος (51′ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Πίτι, Βάρντερσον, Ακόστα (53′ Βουό).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης