Ο Νικολα Λεάλι φαινεται ότι είναι τελικά ο εκλεκτός του Ολυμπιακού όσον αφορά την ενίσχυση στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, που ανήκει στη Γιουβέντους, με την οποία οι ερυθρόλευκοι φέρονται να είναι μία ανάσα από τη συμφωνία,  την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φροζινόνε, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος θα συνθέσει μαζί με τους Καπίνο και Χουτεσιώτη την τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να έρθει την Τετάρτη (6/7) στη χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Λεάλι είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπρέσια, από την οποία τον αγόρασε η Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2012, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή ο παίκτης έχει αγωνιστεί δανεικός σε Βίρτους Λανσιάνο (37 συμ.), Σπέτσια (42 συμ.), Τσεζένα (29 συμ.) και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Φροζινόνε.

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας U-16 (6 συμ.), U-17 (3 συμ.), U-18 (2 συμ.), U-19 (12 συμ.), U-20 (4 συμ.) και U-21 (1 συμ.). Ο Λεάλι αποτελεί παίκτη – κεφάλαιο για τους “μπινακονέρι”, όσο αφορά το μέλλον στη θέση του τερματοφύλακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης