Στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του αγώνα και θα αγωνιστεί στο Ισραήλ, στο ματς-ρεβάνς, με στόχο να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προδιαγραφές για να σκοράρει και μοιραία έμεινε… άσφαιρος. Κανείς από τους παίκτες δεν διακρίθηκε και το 0-0 δεν άλλαξε, καθώς και η ομάδα του Ισραήλ προτίμησε να προφυλάξει τα μετόπισθεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 20′ καταγράφηκε η πρώτη τελική προσπάθεια από τον Φορτούνη, ενώ οι Ισραηλινοί προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την κόντρα, μετά από τα λάθη των παικτών των Πειραιωτών.

Μέσα στην κακή εικόνα ο Βίκτορ υποχρεώθηκε να κάνει νωρίς την πρώτη του αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Σιόβα, ο οποίος άφησε την θέση του στον Ντα Κόστα.

Οι αλλαγές των Τσόρι και Μπουχαλάκη δεν άλλαξαν την επιθετική εικόνα, με τους Πειραιώτες να μετρούν μία σπουδαία ευκαιρία με σουτ του Μιλιβόγεβιτς, ενώ στην άμυνα ο Καπίνο πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση στην προσπάθεια του Νουακάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του ματς οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκαν έντονα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα που είχε η ομάδα, ενώ στα αποδυτήρια πήγε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του.

Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Φιγκέιρας – Μπρουν, Μπίτον

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ):
Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (39′ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63′ Μανιάτης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58′ Τσόρι Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ):
Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε (90′ Σαμπτάι), Μπαρντά (69′ Μπεν Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76′ Ράντι), Σοάρες, Όγκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης