Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον καλείται να δώσει απαντήσεις στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ (7/2, 19.30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ο Όσκαρ Γκαρθία πρόκειται να ανακατέψει την τράπουλα εν όψει του ματς με τους «κιτρινόμαυρους», ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα τους Μάρκο Μάριν και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος μπήκαν στο γήπεδο προερχόμενοι από τον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ελαμπντελαουί και Ένγκελς, που παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις. Αν ο Νορβηγός μπακ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Ίγκορ, ενώ αντί του Ένγκελς θα παίξει ο Νικολάου, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος.

Τέλος, ο Γκαρθία αναμένεται να πάρει στην αποστολή τον Αντρέ Μάρτινς, βλέποντας τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε να απέχει από την επιθυμητή φυσική κατάσταση και τον Αλεξί Ρομαό να παρουσιάζει ζητήματα κόπωσης από τις συνεχείς συμμετοχές. Να σημειωθεί ότι ο Ρομαό δηλώθηκε να λείψει από τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος με Ατρόμητο και Πανιώνιο λόγω καρτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης