Εκτός αποστολής έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο για τον αυριανό (22:05) αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League.

Το χτύπημα που δέχθηκε προ ημερών στο πρόσωπο και τα ράμματα που του έγιναν, θα στερήσουν από τον 33χρονο Παραγουανό τη συμμετοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά λοιπόν και με δεδομένο πως ο Πασιένσια βρίσκεται στην πατρίδα του, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ο Ολυμπιακός θα πάει με έναν μόνο «φουνταριστό», τον Ιντέγε, σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο και άρα η επίτευξη του γκολ μοναδικό ζητούμενο.

Από εκεί και πέρα, και από αυτό το ματς αποκλείστηκε ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια, ο τραυματίας Καπίνο αλλά και ο Τσόρι Ντομίνγκες, καθώς και οι Μαρίν, Ρομαό, Σιόβας.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης είναι οι: Λεάλι, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως δύο βασικότατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ιδιαίτερα φορμαρισμένοι, ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία, βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης