Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χρήστος Κόντης αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε συναινετικά και ο άνθρωπος που κλήθηκε ως υπηρεσιακός προπονητής να οδηγήσει την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο από κάποιο άλλο πόστο. Ο Κόντης θα επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα ως πρώτος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Κόντη, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», ενώ σε γραπτή δήλωσή του ο Κόντης αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Διοίκηση, τους συνεργάτες προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα και για μένα, σε αυτό το χρονικό σημείο, να αναζητήσω τη δυνατότητα να είμαι πρώτος προπονητής, σε μία ομάδα, ειδικά τώρα που γέμισα εμπειρίες από μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Εύχομαι στην ομάδα και στον κόσμο της κάθε επιτυχία στο μέλλον»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης