Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγε, που αισθάνεται ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ακόμη κι αν αύριο προπονηθεί κανονικά, δύσκολα ο Πάουλο Μπέντο θα τον βάλει να παίξει, αφού θα θελήσει να τον προφυλάξει από τα χειρότερα. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Καρντόσο θα είναι η «αιχμή του δόρατος» στο κυριακάτικο ματς. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Ελιονούσι, ενώ έτοιμος αναμένεται να είναι ο Φιγκέιρας.

Απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Μποτία, καθώς θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς για τις 4 κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς, που επίσης συμπλήρωσε το όριο των καρτών, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει (χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα), πως ο Μάριν θα αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο. Στον Ολυμπιακό υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοση που έχει όταν αγωνίζεται (όπως στο ματς με τη Σπάρτη) και θα υπάρξει επικοινωνία με τον μάνατζέρ του γι’ αυτό το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης