Ο Ολυμπιακός, έστω και δύσκολα (1-0), λύγισε την αντίσταση του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στον… δρόμο προς την υπεράσπιση του στέμματός του.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σημειωτέον παραμένουν αήττητοι στη φετινή Super League, παράλληλα έχουν βάλει πλώρη για την πιο γρήγορη κατάκτηση πρωταθλήματος της ιστορίας, κάτι που θα επιτευχθεί σε περίπτωση που νικήσουν την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο τις προσεχείς δύο αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η ομάδα του Σίλβα πάρει τα δύο «τρίποντα» στα συγκεκριμένα ματς, θα στεφθεί πρωταθλήτρια από τις 21 Φεβρουαρίου, σπάζοντας έτσι το δικό της ρεκόρ, που κρατάει από τη σεζόν 2012-2013, όταν είχε εξασφαλίσει τον τίτλο από τις 10/3.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν χάσει βαθμό με την «Ένωση» και τους Περιστεριώτες, ο Ολυμπιακός θα έχει… καπαρώσει τον τίτλο επτά στροφές πριν από τη λήξη του φετινού μαραθωνίου και ως εκ τούτου θα έχει καταρρίψει και το ρεκόρ του Παναθηναϊκού, που τη σεζόν 1994-1995 είχε κατακτήσει τον τίτλο έξι αγωνιστικές από το τέλος.

Yπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες με την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν τη διαφορά τους στους 19 πόντους από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα είχε ηττηθεί με 1-0 στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης