Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Ολυμπιακού έπεσε «σαν κεραυνός εν αιθρία» και στις τάξει των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που δεν γνώριζαν ότι τα κλειδιά των αποδυτηρίων της ομάδας θα αλλάξουν κάτοχο.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του, σχεδόν δύο 24ωρα μετά την άφιξή των Πειραιωτών στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Περάσαμε πολύ καλά και πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Σε αυτούς τους 11 μήνες δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που φεύγω. Μακάρι να είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα» είπε ο Σίλβα στην τελευταία ομιλία του προς τους «ερυθρόλευκους».

Ο αντικαστατάτης του Πορτογαλου ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος έφτασε δίχως χρονοτριβή στην Αυστρία, σήκωσε αμέσώς… μανίκια, έβαλε εκ νέου την ερυθρόλευκη φόρμα και έδωσε το σύνθημα της επόμενης ημέρας.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια δύσκολη στιγμή. Δεν συμβαίνει συχνά να φεύγει στην αρχή της προετοιμασίας ένας προπονητής. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα, θέλω από εσάς πάθος, ψυχή και δουλειά. Μυαλό και καρδιά. Να τα δώσετε όλα» είπε ο Ισπανός στους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης