Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Μανθάτης κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα.

O νεαρός άσος που προέρχεται από τα «σπλάχνα» των Πειραιωτών ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ξάνθη, ανοίγοντας λογαριασμό με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός μέσος από την ακαδημία των «ερυθρόλευκων» αυτό που τόνισε σε δηλώσεις του ήταν το εξής: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ, μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ειδικά από την περίοδο που ήμουν μικρός ball boy στο Καραϊσκάκη και έμπαινε κάποιο τέρμα, το πανηγύριζα σαν τρελός».

Μάλιστα ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία του Γιώργου Μανθάτη ο οποίος πανηγυρίζει γκολ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού ως ball boy με σκόρερ όπως φαίνεται στην φωτογραφία τον Χαβιέ Σαβιόλα (με το νούμερο 9)!

Ήταν από το παιχνίδι των ερυθρολευκων με την Άντερλεχτ το 2013, όταν τότε οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1 σκορ, παίρνοντας την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πηγή: newsacademies.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης