Έντονα προβληματισμένος, μετά την διάρρηξη στο σπίτι του, εμφανίστηκε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, μιλώντας στην εφημερίδα του Βελγίου Het Nieuwsblad, όμως σημείωσε πως δε πρόκειται να πάρει βιαστικές αποφάσεις:

«Δεν μπορώ να πάω να αγωνιστώ με την ιδέα στο μυαλό μου ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής. Αυτό είναι ένα πρόβλημα», είπε ο Βέλγος πρώην μέσος της Άντερλεχτ και τη Μπριζ, που άφησε την Λέγκια για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν ήμουν εδώ μόνος μου, θα μπορούσα να είχα μετακομίσει, αλλά έχω μια οικογένεια που πρέπει να νιώθω ότι είναι ασφαλείς εδώ. Η Μαϊτέ σύντομα θα πάει στο Βέλγιο. Αν θέλει να επιστρέψει μετά από λίγο, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής εδώ, τότε πρέπει να βρούμε μία λύση. Προς το παρόν περιμένουμε, είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε δραστικές αποφάσεις» πρόσθεσε.

Η επιστροφή στο Jupiler Pro League είναι μια επιλογή: «Η επιστροφή είναι δυνατή, αλλά δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο Οτζίτζα-Οφόε δεν ήταν το μόνο θύμα διαρρήξεων. Ο συμπαίκτης του και ο γείτονάς του Ομάρ «δέχθηκε επίσης μια ανεπιθύμητη επίσκεψη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια εφημερίδα του Βελγίου, φιλοξενεί συνέντευξη της «βελγικής παροικίας» Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, Ένγκελς, Προτό και Ζιλέ, με τίτλο «διαρρήξεις από καθαρό μίσος», που έκανε απεσταλμένος της στην Αθήνα, συναντώντας και συζητώντας με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης