Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-3 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Για τους «ερυθρόλευκους» που στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Άρσεναλ, σκόραραν οι Ντουρμάζ (14′), Φορτούνης (48′ πεν.), Φινμπόγκασον (66′ πεν.) και Σεμπά (81′), ενώ για τον Πανθρακικό οι Ντιγκινί (15′, 90’+1′) και Ηλιάδης (87′). Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 12 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και έσπασαν το ρεκόρ των 11 νικών που διατηρούσε η ομάδα του Μπούκοβι από τη σεζόν 1966-67.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα δημιούργησε στο 11’ ο Σερφά για τον Πανθρακικό, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Στο 14’ ο Ντουρμάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πασχαλάκη που δεν είχε πάρει καλή θέση, όμως ο Πανθρακικός με τη σέντρα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Ντιγκινί να βρίσκει χώρο και να νικά τον Ρομπέρτο.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Καμπιάσο, Φινμπόγκασον, Ντουρμάζ και Κασάμι, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ.

Το 2-1 ήρθε τελικά στο 48’ όταν ο Φινμπόγκασον έπεσε στο έδαφος και κέρδισε πέναλτι από τον Σερφά. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Στο 66’ ο Ολυμπιακός κέρδισε δεύτερο πέναλτι, όταν ο Ηλιάδης ανέτρεψε τον Καμπιάσο. Ο Φινμπόγκασον πέτυχε από την άσπρη βούλα το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το 4-1 ήρθε στο 80’ με πλασέ του Σεμπά, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ντουρμάζ και την προσωρινή απόκρουση του Πασχαλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανθρακικός μείωσε στο 86’ με ωραίο γκολ του Ηλιάδη με σουτ στην κίνηση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντιγκινί με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4 (Novasports 2)

Γκολ: 15′, 90’+1′ Ντιγκινί, 87′ Ηλιάδης – 14′ Ντουρμάζ, 48′ πεν. Φορτούνης, 66′ πεν. Φινμπόγκασον, 81′ Σεμπά

Κίτρινες κάρτες: Μπαϊκαρά, Σερφά, Ηλιάδης, Ποτουρίδης – Φορτούνης

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός:
Πασχαλάλκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σέτι, Ψάλτης (76′ Μαρκόπουλος), Μουδούρογλου (58′ Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Χαβίτο (82′ Νικόλτσης), Ντιγκινί.

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Ντα Κόστα (78′ Μποτία), Σιόβας, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (71′ Ντομίνγκες), Ντουρμάζ, Ερνάνι (67′ Σεμπά), Φινμπόγκασον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης