Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκε την Πέμπτη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς τα «βάσανα» για τον πρωταθλητή αρχίζουν αυτό το Σάββατο με τον αγώνα στην Ξάνθη και συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στο Champions League απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας την προσεχή Τρίτη, θέλει να διατηρήσουν και την πρωτοπορία στη Super League κάνοντας το «3Χ3» στο εφετινό πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα αρχίζει να «φορτώνεται» και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θέλησε να δείξει σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο πως είναι δίπλα τους, να τους τονώσει την ψυχολογία, αλλά και να τους υπενθυμίσει ότι ζητεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ δυνατοί και φέτος. Τα θέλουμε όλα. Η ομάδα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί για να δώσει χαρά στον κόσμο μας», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Έλληνας εφοπλιστής εξέφρασε ικανοποίηση για το κλίμα στα αποδυτήρια και τις σχέσεις των παικτών με τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ συνάντησε και τους αρχηγούς της ομάδας, προς τους οποίους μετέφερε τη στήριξή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης