Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ (8/12, 20:00) ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League, ωστόσο σημείωσε ότι ακόμα και αν αυτή δεν έρθει δεν θα είναι αποτυχία για τους «ερυθρόλευκους».

«Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Εμείς έχουμε το κίνητρο για να είμαστε πρώτοι, κάτι που ισχύει για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος – όμως – μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία. Είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε για το στόχο μας. Οι δικές μας απουσίες πιστεύω πως δεν θα επηρεάσουν τα πλάνα μας, γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και όχι στα πρόσωπα», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θα είναι αποτυχία η κατάληψη της δεύτερης θέσης και για τον Τσόρι, σημείωσε: «Έχουμε φέρει είκοσι παίκτες από αυτούς δύο θα μείνουν εκτός και από εκεί και έπειτα θα διαλέξουμε τους καλύτερους έντεκα. Δεν είναι αποτυχία, περάσαμε από play-off και έπειτα παλέψαμε για την πρόκριση, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να θεωρηθεί αύριο αποτυχία έστω και αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά, απάντησε: «Αυτή είναι η πρόθεσή μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, σίγουρα αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά αυτό όπως είπα πριν αυτό το θέλουν και οι δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι μόνο με επίθεση».

Για αν έχει εντοπίσει παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό και την πορεία της ομάδας, σημείωσε: «Γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες του ρόστερ μας και αυτό έχει αποδειχθεί από τα καλά μας παιχνίδια μέχρι τώρα, και στην Ελλάδα έχουμε την πρώτη θέση και τα πάμε πολύ καλά και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και έπειτα να δούμε τι θα κάνουμε στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Ντε λα Μπέγια υποστήριξε: «Θέλουμε να νικήσουμε και να είμαστε πρώτοι, θέλουμε να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται ξέροντας ότι ο ΑΠΟΕΛ μας έχει κερδίσει».

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Περιμένουμε διαφορετικό το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ θα παίζει στην έδρα τους, δεν χάσαμε δίκαια στο πρώτο παιχνίδι. Αν και δεν θα θέλει την νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα παίζει επιθετικά και να κυριαρχήσει στον αγώνα».

Τέλος ρωτήθηκε μέχρι που θέλει να φτάσει με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα όνειρο για εμάς, και θέλουμε να τα πάμε καλά φέτος στο Europa League, θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης