Τις τελευταίες ελπίδες που διατηρεί ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανές στο ματς της Τούμπας με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Κι αυτό ακριβώς τόνισε στις δηλώσεις του στην NOVA ο Αλεξί Ρομαό. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» είπε συγκεκριμένα:

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό που ξέρουμε και ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Είναι ένας τελικός για εμάς, θα εξαρτηθούν πάρα πολλά για την πορεία μας από το αποτέλεσμα και γι’ αυτό θα επιδιώξουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ο Ολυμπιακός πιστεύει στην επιστροφή στην κορυφή, απάντησε: «Το πιστεύουμε φυσικά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όλα μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια ενός πρωταθλήματος».

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όλοι το βλέπουμε αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι τα πάει τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Όμως εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους νικήσουμε. Έχουν καλή ομάδα και καλή άμυνα, εμείς πρέπει να την προσπεράσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην έδρα τους με τους φιλάθλους τους εναντίον μας, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχετικά με την γεμάτη Τούμπα: «Ξέρουμε τι μας περιμένει. Οι φίλοι τους θα είναι εναντίον μας, όμως έχουμε ξαναπαίξει εκεί, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και απλά να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν άλλαξαν οι ομάδες σε σχέση με το ντέρμπι του α΄ γύρου σχολίασε: «Έχουν αλλάξει μόνο βαθμολογικά τα πράγματα, γιατί τώρα είναι αυτοί πρώτοι. Σαν ομάδα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Εμείς βλέπουμε μία ομάδα που πρέπει να νικήσουμε, γιατί έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει το παιχνίδι του, δεν έχει πολλά να χάσει και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για την απουσία του από το προηγούμενο ματς είπε: «Επειδή έπαιζα από την αρχή της περιόδου, ήταν μία ευκαιρία για μένα να αποκατασταθώ κάπως».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα για τον κόσμο μας, που ξέρουμε ότι μας υποστηρίζει και θα είναι στο πλευρό μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης