Ο Οσβάλντο Βελάσκεθ Γκαρσία είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Ο 29χρονος Γκαρσία ανήκει στην οικογένεια του φορ του Ολυμπιακού, καθώς έχει παντρευτεί την ξαδέλφη του, και συνελήφθη από την αστυνομία του Μεξικού, διότι οργάνωσε την απαγωγή του συγγενή του.

Ο Βελάσκεθ ήταν γνωστός στις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και έπειτα από έρευνες αποδείχθηκε πως αυτός ήταν που σχεδίασε την απαγωγή του Πουλίδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιστοσελίδων στο Μεξικό, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών, στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, αλλά και το ειδικευμένο τμήμα για τις απαγωγές, στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Ο Πουλίδο απήχθη από έξι ένοπλους άνδρες. Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, άφησαν τη σύντροφό του Ιλεάνα Σάλας, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την οικογένεια του παίκτη και τις Αρχές, και έφυγαν μαζί με τον 25χρονο επιθετικό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγες ώρες αργότερα ο 25χρονος φορ απελευθερώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης