Την απόφαση να ενισχύσει περισσότερο της ακαδημίες του, με στόχο να… βγάλει περισσότερους παίκτες για την επαγγελματική ομάδα, πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον πρώην τεχνικό διευθυντή των αντίστοιχων τημάτων του Ολυμπιακού, Θεόδωρο Ελευθεριάδη, προκειμένου να αναβάλει σημαντικό πόστο και συγκεκριμένα θα γίνει ο άμεσος συνεργάτης του διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου, Τάκη Φύσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται αρκετά καλά και η πρόσληψη του Ελευθεριάδη έγινε μετά από εισήγηση του Τάκη Φύσσα. Είχαν συνεργαστεί άψογα στην εθνική ομάδα από το 2011 έως το 2014 και, μάλιστα, αποχώρησαν μαζί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στη «γαλανόλευκη» διετέλεσε συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ελπίδων, ενώ αργότερα ήταν και στο τεχνικό τιμ του Κώστα Τσάνα.

Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης Κ-15.

Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει συνεργαστεί ακόμη με τον Ηρακλή, τόσο στις ακαδημίες του «Γηραιού», αλλά και ως γυμναστής της επαγγελματικής ομάδας (2005-2007). Την επόμενη τριετία ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όπου για 2 χρόνια ήταν ο άνθρωπος που είχε το «πάνω χέρι» στην Κ-20 των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του (2014 έως πρόσφατα) του Ολυμπιακού, απ΄ όπου προήλθαν οι Μανθάτης, Ανδρούτσος, Ρέτσος οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό έχουν καθιερωθεί στην «πρώτη ομάδα». Τα καθήκοντά του στο «τριφύλλι» θα αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης