Εκτός από τον κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός αναζητά και παίκτη για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του και μάλιστα ψάχνει ετοιμοπόλεμο ποδοσφαιριστή, ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Ο Αλέσιο Τσέρτσι είναι ένας παίκτης που συνδέεται με τους «ερυθρόλευκους». Ο 29χρονος που έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ρόμα, Μπρέσια, Πίζα, Αταλάντα, Φιορεντίνα, Τορίνο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν και Τζένοα βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ροχιμπλάνκος» τον απέκτησαν το 2014 από την Τορίνο έναντι 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην Μαδρίτη δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός σε Μίλαν και Τζένοα, ενώ πέρσι βρέθηκε στο ρόστερ της Ατλέτικο καταγράφοντας μόλις δύο συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο η Ατλέτικο ζητά αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει, θέλοντας να κάνει απόσβεση στην ομολογουμένως αποτυχημένη επένδυσή της. Παράλληλα, η περίπτωση να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο Τσέρτσι έχει καλό όνομα στην Ιταλία και αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τέλος, ο 29χρονος Ιταλός έχει και υψηλό κασέ, καθώς αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης