Μπορεί η μεταγραφή που βρίσκεται σε εκκρεμότητα στον Ολυμπιακό να είναι αυτή του Ούρος Τζούρτζεβιτς της Παρτιζάν και οι Σέρβοι να επιμένουν ότι θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των δύο αναμετρήσεων με τη Ριέκα για τα πλέι-οφ του Champions League, ωστόσο ο γαλλικός Τύπος φέρνει στο προσκήνιο άλλη μια περίπτωση επιθετικού.

Συγκεκριμένα, η «Equipe» αναφέρει πως η πειραϊκή ομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου διεθνή επιθετικού της Λιλ, Έντερ. Είναι αυτός που πέτυχε το γκολ στον περσινό τελικό του EURO και έδωσε το τρόπαιο στην Εθνική Πορτογαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, όπως η Μπράιτον, η Μπέρμιγχαμ, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προσθέτει πως η Λιλ δεν θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά να τον πουλήσει με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Να σημειωθεί πως υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης επιθετικού του Ολυμπιακού, του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος βλέπει ότι δεν αποτελεί βασική επιλογή στα σχέδια του προπονητή του, ωστόσο θέλει να αγωνίζεται για να μην χάσει την θέση του στην Εθνική ομάδα και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ κι έτσι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης