Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο και σε συνδυασμό με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0, η πρόκριση στους «16» θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε δύο εβδομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους «κανονιέρηδες» στο παιχνίδι-τελικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ουσιαστικά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα παίξει μπροστά στο κοινό της για τρία αποτελέσματα, αφού μπορεί να πάρει την πρόκριση ακόμα και με ήττα 1-0 ή 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην «Allianz Arena» ο Μάρκο Σίλβα τόνισε: «Έχουμε σκοπό να διεκδικήσουμε τον βαθμό που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Είναι κάτι που θα το κάνουμε στην έδρα μας. Υπάρχει αυτό το μικρό πλεονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας».

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο φαληρικό γήπεδο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης