Tην ώρα που ο Ολυμπιακός παραπαίει αγωνιστικά, προβληματίζοντας τους φιλάθλους του με τον αγωνιστικό του μαρασμό, το δημοσιογραφικό σύστημα Μαρινάκη ψάχνει, κατά πως φαίνεται, εξιλαστήρια θύματα, ένας εκ των οποίων είναι ο πρώην διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, Σωκράτης Κόκκαλης.

Στο ένθετο «Γαύρος» της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης σε άρθρο του αναφέρεται στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ομάδας εξηγώντας πως οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σωκράτη Κόκκαλη, βάδιζαν και βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον υπογράφοντα η επιχειρηματική δραστηριότητα του πρώην διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών είναι τέτοια που πάντα βρίσκεται στην επιφάνεια χωρίς να κινδυνεύει οικονομικά, αλλά οι δραστηριότητες του, όπως επισημαίνεται, αντιμάχονται τον Ολυμπιακό, δίνοντας παρασκηνιακή ισχύ στους εμφανείς εχθρούς του.

«Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολυμέτωπο και ολοκληρωτικό πόλεμο, που αντιμετωπίζει ανήλεη καταδίωξη, πραγματικό διωγμό από πολλαπλούς και πανίσχυρους εχθρούς, από κυβέρνηση και δικαιοσύνη έως θεσμικούς φορείς, γεγονός που ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει ποδοσφαιρική ομάδα στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης επέλεξε την πλευρά των αντιπάλων.

Φυσικά οι δουλειές με την κυβέρνηση αυξάνονται και οι συμφωνίες που κλείνονται είναι ίσως οι περισσότερες από ποτέ. Όμως, αυτό που δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται ποτέ και με τίποτα, είναι ο Ολυμπιακός. Όχι η ΠΑΕ, αλλά η ιδέα, η θρησκεία, η λατρεία, το ιδανικό εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η εκτίμηση και ο σεβασμός τους» αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόκκαλης κατηγορείται από τον Μανώλη Γαβαθιώτη πως θα μπορούσε να τα είχε σταματήσει όλα αν ήθελε, αλλά δεν θέλει. Έτσι, η κυβέρνηση, το παρακράτος, οι θεσμοί, το παρασκήνιο είναι εχθροί του Ολυμπιακού και «φίλοι» του Σωκράτη.

«H φιλία του και η σχέση του με τον… εξυγιαντή Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο» γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης και συνεχίζει: «Οι μάσκες πέφτουν: Δουλειές με τους ορκισμένους εχθρούς του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης».

Προφανώς για τα κακώς κείμενα του φετινού Ολυμπιακού φταίνε μόνο οι άλλοι. Ωστόσο θα πρέπει στο λιμάνι να σταματήσουν να κρύβουν τα λάθη της διοίκησης αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας κάτω από το… χαλί. Κι αυτό γιατί πλέον είναι πολλά και βγάζουν μάτια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης