Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής της Super League και τόνισε ότι το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού.

«Είναι ένα ατομικό βραβείο για το γκολ που πέτυχα. Πιστεύω πως αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Όσοι βοήθησαν για να σημειωθεί αυτό το γκολ. Όλα τα παιδιά που άγγιξαν τη μπάλα και προσπάθησαν για να μπει αυτό το γκολ. Γενικότερα είναι ένα βραβείο που το λαμβάνω εγώ, αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα», ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση εκτός από τους συμπαίκτες του, αν θα ήθελε να αφιερώσεις και κάπου αλλού το γκολ, σημείωσε: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στον κόσμο μας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Σε όλους τους ανθρώπους που με γνωρίζουν και με βοηθάνε να τα καταφέρω. Και φυσικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης είπε: «Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Τα δίνει όλα στον αγώνα. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχει ευχέρεια στο γκολ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που πέτυχε δύο γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Του εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Και άλλα γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης