Mε στόχο να διεκδικήσει τις,  ομολογουμένως λιγοστές, πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα παραταχθεί το βράδυ της Τετάρτης η Παρτιζάν στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό διαμήνυσε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Μίροσλαβ Τζούκιτς, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παλέψει στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1, από το πρώτο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πάμε με λευκή πετσέτα, ελπίζουμε να καταφέρουμε κάτι. Η Παρτιζάν έχει κάνει πολλά θαύματα στην ιστορία της. Αν πιστέψεις, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να ονειρεύεσαι, αν θες να γίνει ένα θαύμα. Εμείς πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, αν κι έχουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Δεν πάμε στην Αθήνα για να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Το άγχος είναι στον Ολυμπιακό γιατί εκείνος ήταν εξ αρχής το φαβορί. Εμείς θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μια νίκη και να δείξουμε πως μπορούμε να σταθούμε στα ίσα απέναντί τους. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το… τρίτο γκολ, αλλά να αρχίσουμε από το πρώτο. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Σερβων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης