Τέλος καλό όλα καλά, όσον αφορά στη μετάδοση του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (21.45) στο Βελιγράδι, για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι θα το καλύψει ζωντανά η Novasports1, με το συνδρομητικό κανάλι μάλιστα να συμφωνεί με τον Ολυμπιακό και για τη ρεβάνς με τους Σέρβους, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 2 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται ότι μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας (24/7) όλα ήταν στον… αέρα όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση, ωστόσο η λύση βρέθηκε με το συνδρομητικό κανάλι να παίρνει τα δικαιώματα τόσο του ματς της Τρίτης όσο και του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη.

«Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD και τον 1ο αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο επαναληπτικός αγώνας, Ολυμπιακός – Παρτιζάν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21:45 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θα μεταδοθεί επίσης, ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD»ήταν και η σχετική ενημέρωση από την NOVA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης