Την πεποίθησή του ότι, αν και ο Ολυμπιακός θέλει κι άλλη βελτίωση, έχει αρχίσει να έχει στοιχεία από αυτά που θέλει και ο ίδιος στο παιχνίδι του, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι μετά το τέλος του νικηφόρου (6-0) φιλικού των Πειραιωτών επί της Γάνδης.

«Δουλεύομε πολύ σκληρά, ήμασταν βαρείς κόντρα στον Πανιώνιο, περίμενα πως η Μέχελεν θα μας έβαζε δύσκολα. Αρκετά στοιχεία βελτιωμένα, είμαι ικανοποιημένος για το ότι πετύχαμε πολλά γκολ. Πολλοί παίκτες έδειξαν πολύ καλή εικόνα και είχαμε πειθαρχία. Ακόμα κάνουμε λάθη που θέλουμε να δουλέψουμε» ανέφερε και πρόσθεσε για τις μεταγραφές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα βοηθήσουν πολύ οι μεταγραφές, το σημαντικό είναι πως δεν σηκώνουμε την μπάλα, μένει στο έδαφος, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Στα προκριματικά δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό. Θα παίζουν τη «ζωή» τους οι ομάδες εκεί και θα πρέπει να είμαστε στο απόγειο της φόρμας τους. Βλέπω πως αρχίσουμε και παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλω. Με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν τόσο καλοί αν και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Αισθάνομαι στα στο σπίτι μου στο Βέλγιο, έχω πολλούς φίλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης