Ο Μπέσνικ Χάσι δεν παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορεί να συγκρίνεις το ματς κόντρα στην Ξάνθη με το τωρινό. Με την Ξάνθη είχαμε φάσεις αλλά σήμερα όχι. Δεν παίξαμε καλά με τον Αστέρα και στο α’ μέρος είχαμε μόνο δύο φάσεις. Μία του Ένγκελς και μία του Οφόε. Στο πρώτο μέρος περπατούσαμε και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Περίμενε κανείς μία αντίδραση από την ομάδα και δεν έγινε. Κάναμε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ένα αχρείαστο πέναλτι. Μετά πήραμε ρίσκο δίχως να μπορέσουμε να κάνουμε καλά το παιχνίδι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, είπε: «Είχαμε τόσο χρόνο. Δεν γίνεται να αλλάζεις διαρκώς παίκτες. Διαλέγεις πάντα το τι θα κάνεις και ανάλογα και με την αποκατάσταση».

Αναφορικά με τον Πάρντο, ανέφερε: «Ναι τον εμπιστεύομαι τον Πάρντο. Ήταν να φύγει και τον κράτησα. Ήταν στη Ναντ και δεν έπαιζε. Τώρα τον κράτησα εδώ».

Για την πίεση που έχει στον πάγκο του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Πίεση υπάρχει πάντα. Στον Ολυμπιακό είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Χτίζουμε ακόμα την ομάδα. Έχουμε 12 παίκτες νέους και τραυματισμούς. Να βρούμε τους αυτοματισμούς και τη νοοτροπία. Νιώθω διαρκώς πίεση και εγώ ο ίδιος βάζω παραπάνω πίεση στον εαυτό μου. Πρέπει να βρεθούμε ως ομάδα και να βρούμε την καλή ψυχολογία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης