Με απόντες τους Ερνάνι και Καμπιάσο, οι οποίοι αναμένεται να μπουν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό από την επόμενη εβδομάδα, αλλά και χωρίς τον ανέτοιμο Ντομίνγκεζ θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιος της 21ης αγωνιστικής για την Super League.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριελήφθηκε ο Μποτία καθώς και οι Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς με δηλώσεις του στη NOVA είπε η ομάδα του θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη προκειμένου να την αφιερώσει στα θύματα της Θύρας 7.

«Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το πλεονέκτημά μας, είναι ίσως έτσι όπως έχουμε παίξει τα δύο τελευταία μας παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα δούμε τον αντίπαλο, θα τον εξετάσουμε, αλλά πιστεύω πως ο προπονητής δεν θα αλλάξει πολλά, γιατί ήμασταν καλοί στα δύο πρόσφατα παιχνίδια μας.

Εκείνοι θα πρέπει να ψάξουν να βρουν μειονεκτήματα σε εμάς. Για μένα, είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά μας, ο κόσμος μας. Παίζουμε στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, όλοι να τα δώσουν όλα, έχουμε ποιότητα, είμαστε καλή και δυνατή ομάδα. Από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, σε όλους αρέσει να παίζουν τέτοια παιχνίδια», είπε ο Σέρβος μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχουν οι Πειραιώτες να κερδίσουν, αφού συμπληρώνονται 35 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης