Η ομάδα Νέων του Oλυμπιακού το πάλεψε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο εν τέλει υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι πέρασαν νικηφόρα με 3-0 από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, δίνοντας συνέχεια στη ξέφρενη πορεία τους στο Youth League.

Η ομάδα της Καταλονίας στο 27ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι, ωστόσο ο Μοντσού δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Καράδαη, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι φιλοξενούμενοι ουδόλως πτοήθηκαν από το χαμένο πέναλτι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 44′, όταν ο Κογιάδο βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι, πήρε και μια κόντρα και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη γωνία του γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο 56ο λεπτό η Μπαρτσελόνα πήρε αέρα δύο τερμάτων με σκόρερ και πάλι τον Κογιάδο, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, με την μπάλα πάντως μετά το σουτ του Κωστανάσιου να καταλήγει στο δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα είχε και αυτή δοκάρι στο 81′ όταν ο Κογιάδο εκτέλεσε από τα δεξιά απευθείας με συρτό σουτ, για να έρθει στο 90’ ο Πέρεθ να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με ωραίο πλασέ.  Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπόρτινγκ νίκησε με 2-0 τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Τσερκώνης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Χονδρουδάκης (53′ Νεοφυτίδης), Τσιριγώτης (61′ Βοίλης), Βρουσάι, Φυτόπουλος (71′ Κυριακόπουλος).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Μινγκουέθα, Μπράνταριθ, Βίλα Γκαρσία, Φερνάντεθ (86′ Αλόνσο), Μοντσού (76′ Εσπίναθ), Πέρεθ, Κογιάδο, Κομάς, Πούιγκ, Ντελγκάρο Σαβέριο (90′ Έντκαρ Φερνάντεθ).

Η βαθμολογία του ομίλου (Σε 4 αγώνες):

1. Μπαρτσελόνα 12

2. Σπόρτινγκ 7

3. Γιουβέντους 4

4. Ολυμπιακός 1





σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης