Την πρώτη του νίκη στον 3ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε σήμερα ο Πανθρακικός, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε στην Κομοτηνή με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 45ο λεπτό ο Μεχία. Πλέον ο Πανθρακικός έχει τρεις βαθμούς, όσους ο ΠΑΟΚ και τα Χανιά (σ.σ. παίζουν την Πέμπτη 17:15 στην Κρήτη), ενώ ουραγός είναι ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο, ο Πανθρακικός ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Μεχία απέφυγε τους αντιπάλους του και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δασκαλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε πιό «ζωηρά» με μία χαμένη ευκαιρία εκατέρωθεν. Αρχικά στο 47` ο Μεχία βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε στέλνοντας την μπάλα πάνω απ την εστία του Δασκαλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Τσιλιγκίρης με έξοχη ατομική προσπάθεια, απέφυγε και τον Αθανασιάδη, αλλά πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.

Κίτρινες : Μπουγαϊδης, Ζδράβος, Ροτζέριο – Καραμανλής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαϊδης, Χρήστου, Σέτι (46` Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78` Χαβίτο), Ροτζέριο, Μουδούρογλου (46` Ψάλτης), Νικόλτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56` Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63` Γκουγκούδης), Κεσίδης (87` Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης