Αν ο Μάρκους Μπεργκ με τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα έριξε «μπηχτές» προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού με αυτά που είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού «κάρφωσε» για τα καλά τους διοικούντες.

Ο Αφρικανός επιθετικός τόνισε ότι μερικές φορές ο ίδιος και οι συμπαίκτες του «νιώθουμε εντελώς μόνοι μας», ενώ ήταν πιο… καυστικός στο οικονομικό: «Από τη στιγμή που δουλεύουμε πρέπει να πληρωνόμαστε στην ώρα μας» αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι καθυστερήσεις που υπήρχαν στη διάρκεια της περιόδου σαφώς κι επηρέασαν όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός τόνισε ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», «πετώντας το μπαλάκι» στην Κιέβο Βερόνα: «Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και η ζωή εδώ μας αρέσει πολύ. Η συνέχεια, όμως, δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα, τις πληρωμές και κάποια άλλα», είπε αρχικά ο Εμποκού και συνέχισε:

«Θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, αν και μερικές στιγμές σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, θέματα πληρωμών, τα οποία κάπως με φρενάρουν. Και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, βρίσκομαι σε καλή ομάδα, με καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε καλό σύνολο».

Δεν είχε τελειώσει, όμως, εκεί: «Ορισμένες φορές αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νοιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε ενόψει της πρεμιέρας των play off: «Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι επειδή είχαμε ένα διάστημα απραξίας. Ίσως να είναι και καλό που υπήρχε μία παύση. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει η κατάσταση με τα πλέι οφ του Βελγίου, που σημαίνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κάνεις τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Στους ποδοσφαιριστές αρέσει περισσότερο να παίζουν συνεχή ματς από το να έχουν περισσότερες προπονήσεις. Στα πλέι οφ το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις αλλά και να τελειώσεις καλά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία καλή αρχή και να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση στη συνέχεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης