Δύο μέρες μετά την πολύ σημαντική συνάντηση του πρωθυπουργού με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα στόματα παραμένουν κλειστά τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από αυτή του «Athens Alive».

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, επικρατεί αναμονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει από την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ του Τσίπρα και του Γιαννακόπουλου, κάτι που αναμένεται να συμβεί ακόμη και εντός της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο ζήτημα για να προχωρήσει το πρότζεκτ είναι ο περίφημος συντελεστής δόμησης για τον οποίο το κονσόρτσιουμ θεωρεί απαραίτητη την αύξησή του στο 0,6 από το 0,4 που βρίσκεται. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση διατηρεί επιφυλάξεις για τις καταγγελίες που θα προκύψουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θέλει να είναι απολύτως οχυρωμένο το νομικό πλαίσιο.

Πάντως, σύμφωνα με τη LiveSport, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε θετικός για να ανέβει ο συντελεστής δόμησης, κάτι που δείχνει την πρόθεση της κυβέρνησης για να προχωρήσει το project του «Athens Alive».

Στην περίπτωση που η κυβέρνηση ανάψει το πράσινο φως μέσω της ανακοίνωσης που θα βγάλει, θεωρείται βέβαιο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει εκ νέου πρόταση για την ΠΑΕ, χωρίς να περιμένει να ξεκινήσει το έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης