Δεν εφησυχάζει ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Παρά τη νίκη των Βάσκων στην Λεωφόρο με 3-2 ο προπονητής της ισπανικής ομάδας στις δηλώσεις που έκανε επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο για να διεδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την πρόκριση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει ποτέ σιγουριά» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είδαμε τι έγινε με τη Σεβίλλη. Αυτά τα ματς είναι όλα ή τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και γνωρίζουμε καλά ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει για να θαυμάσει το γήπεδό μας».

Για την εικόνα που του έμεινε από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς: «Σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι η La Liga είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Τα πρώτα 60’ στη Λεωφόρο ήταν καλύτεροι από εμάς και ξέρουμε ότι στην Ευρώπη πάντα συναντάς μεγάλους αντιπάλους».

Για τα συνεχόμενα ματς που δίνει η ομάδα του: «Ξέρουμε ότι το άγχος μας επηρεάζει και η απόδοση που έχουν οι παίκτες δεν είναι πάντα ίδια. Είναι δύσκολο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνέχισε για τον Παναθηναϊκό: «Σέβομαι πάρα πολύ την ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ενήμεροι για τις αλλαγές που έκανε, αλλά η βασική ιδέα της ομάδας είναι η ίδια καθώς είναι και ο ίδιος προπονητής».

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την πρόκριση, εμείς όμως στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης