Tη σιγουριά του ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας σε συνεργάτες του.
«Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία που εδώ και καιρό έχει κλείσει με τον κ. Πιεμπονγκσάντ θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό, όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία, μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο» φέρεται να διαμήνυσε ο Αλαφούζος σε συνεργάτες του, σύμφωνα με τη Livesport.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έλεγε πως εντός των επομένων ωρών ο Παϊρόζ θα βάλει τα πρώτα χρήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν και τα υπόλοιπα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όσο για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του Ταϊλανδού και των ξένων επενδυτών, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέφερε ότι «πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης