Το κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, έστω κι αν πλέον τα δεδομένα από την πρώτη πρόταση έχουν αλλάξει, λόγω του ενδιαφέροντος της «PAN ASIA» για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ για την πώληση της ΠΑΕ και με βάση το συγκεκριμένο γεγονός η κυβέρνηση θεωρεί πως το «Athens Alive» μπορεί να… τρέξει και χωρίς το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Live Sport», στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να του προτείνουν το συγκεκριμένο πλάνο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως χωρίς το γήπεδο του ποδοσφαίρου το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί συντομότερα, έχοντας ως επίκεντρο το κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο και προβλέπεται να ανακατασκευαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ έχει ζητήσει την παραχώρηση του κλειστού για τα επόμενα 99 χρόνια, αλλά παραμένει άγνωστη η στάση και η απάντηση του ίδιου, αλλά και των διεθνών εταιρειών του κονσόρτσιουμ, στο πλάνο που δεν θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης