Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρεθούν χρήματα έστω και την ύστατη ώρα και να μπορέσει η ομάδα να αδειοδοτηθεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/03) με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο τελευταίος γνωρίζει τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League, που φέρνουν τους «πράσινους» πολύ κοντά στο… γκρεμό, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ του εξήγησαν πόσο δύσκολη είναι κατάσταση και του ζήτησαν να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός της Football League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το… αυτί του Γιάννη Αλαφούζου, πάντως, δεν φαίνεται να ιδρώνει ιδιαίτερα, καθώς η στάση που κρατά μπορεί να χαρακτηριστεί με επιείκεια ως ουδέτερη. Από τα όσα διέρρευσαν ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ σκέφτεται να βάλει ένα ποσό για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει το συνολικό που απαιτείται για να μπορέσει η ομάδα να αδειοδοτηθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης