Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 1-0 δήλωσε εκνευρισμένος, γιατί η ομάδα του δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος αλλά επαναλάβαμε τα ίδια λάθη και όταν έχει περισσότερες από 10 ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, στο τέλος μία στημένη φάση μπορεί να αλλάξει το ματς. Στο τέλος αυτού του αγώνα είμαι πολύ εκνευρισμένος γιατί δεν μπορείς να χάνεις αυτά τα ματς με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να βρούμε κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το έχουμε».

Όταν ρωτήθηκε που εντοπίζει το πρόβλημα απάντησε: «Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα εδώ κόντρα στην ΑΕΚ του Πογιέτ να δημιουργεί τόσες ευκαιρίες. Όταν φτάνεις στην περιοχής 10-12 φορές και δεν μπορείς να σκοράρεις τότε τι να πω. Πρέπει να είσαι πιο… θανάσιμος και να σκοράρεις. Τουλάχιστον να κάνεις σουτ.

Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Μαμούτε, ο Βλαχοδήμος, αλλά όταν έρχεσαι εδώ και καλείσαι να παίξεις πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία και να την βρεις μέσα σου. Το γεγονός ότι η εικόνα του ματς δεν άρεσε στους οπαδούς της ΑΕΚ σημαίνει ότι εμείς κάναμε καλό ματς. Μερικές φορές συμπεριφερόμαστε όταν χάνουμε μια ευκαιρία ότι θα υπάρξει κι άλλη. Όχι, πρέπει να θεωρούμε ότι κάθε φάση είναι η τελευταία. Εγώ φταίω πρώτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στις αρχές του δεύτερου μέρους. Όταν η ΑΕΚ άρχισε να παίζει με μακρινές μπαλιές προς τον Πέκχαρτ και τον Αραβίδη δημιούργησε δεύτερες καταστάσεις για την άμυνά μας όπως και η φάση του γκολ που θέλω να πω, χωρίς να είναι δικαιολογία, ότι το πρώτο φάουλ του Τελάντερ δεν είναι.

Ότι έχω να πω στους παίκτες μου θα το πω κοιτώντας τους στα μάτια και όχι στις κάμερες. Δεν θέλω να ακούσω ότι δεν έχουμε κίνητρο. Πρώτον είμαστε Παναθηναϊκός και δεύτερον κοιτάμε να χτίσουμε κάτι. Κανείς απ’ όσους με φώναξαν στην ομάδα δεν μου είπαν ότι θα κριθώ τον Μάρτιο. Θέλω να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και ψάχνω στον τρόπο γι’ αυτό. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας αλλά συνεχίζουμε. Αυτή η δουλειά έχει ορίζοντα τη νέα σεζόν και συνεχίζουμε την δουλειά μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης